Bedrijf van de maand maart 2017: Aces Direct

Bedrijf van de Maand maart 2017 is Aces Direct: Allround IT-leverancier ACES Direct doet het anders en is erg betrokken bij de stad. Het bedrijf blinkt uit in goed werkgeverschap, heeft korte lijnen met het onderwijs en zit als toeleverancier voor het MKB dicht op de actualiteit door o.a. 3D printing voor en aan het MKB. Vanaf december ondernemen ze vanuit The Village een kantoorpand op Katsbogten.

The Village is geen standaard kantoorruimte maar een volledig dorp binnen het gebouw. CEO en eigenaar Tom Coehorst legt uit: “The Village is het DNA van ons bedrijf in dorpsvorm gegoten. Het is straks een showcase van wie we zijn en wat we kunnen. Augmented Reality, Virtual Reality, 3D-printing noem het maar op. Alles wat met IT te maken heeft is straks verweven met deze ruimte. De faciliteiten en diversiteit van een stad en de verbondenheid en ruimte van een dorp hebben we onder één dak gecombineerd.” Proficiat Aces Direct! 

ACES Direct is een allround IT-leverancier voor kleinzakelijk, MKB, non-profit organisaties en resellers. Oplossingen creëren, kennis delen en service bieden; daar zijn ze goed in. Kijk voor meer info op: www.acesdirect.nl