Bedrijf van de Maand januari 2018: ART Group

Bedrijf van de maand januari 2018 is ART Group. De ART Group ontvangt de prijs vanwege haar innovaties in de techniek en het benutten van de talenten en de kwaliteit van het onderwijs met onder andere het Deltaplan Techniek.

Wethouder Erik de Ridder reikte de prijs uit tijdens een bezoek op 17 januari. Erik de Ridder: “De ART Group produceert en ontwikkelt gereedschappen voor hoofdzakelijk de automotive industrie, waar hoge volumes gevraagd worden. Met de ambities die ze hebben betekenen ze nu en in de toekomst veel voor de werkgelegenheid in Tilburg. Daarnaast is het een bedrijf dat meedenkt in het Deltaplan Techniek en samen met opleidingen werkt aan de (om)scholing van mensen, ook diegenen met een achterstand tot de arbeidsmarkt.” 

ART Group is op meerdere punten een inspiratie voor andere bedrijven: innovatief, mooie samenwerkingen en een bedrijf met loyaal personeel. Een terechte winnaar, proficiat ART Group! 

Over ART Group

De ART Group produceert en ontwikkelt op professionele wijze kwalitatief hoogwaardige processen, met de bijbehorende gereedschappen voor hoofdzakelijk de automotive industrie, waar hoge volumes gevraagd worden. De visie van ART Group is klanten in staat stellen duurzaam te presteren middels een technologisch hoogstaand proces en te ontzorgen met alles wat daarmee te maken heeft. ART Group is al jaren een autoriteit in het ontwikkelen van processen voor massa fabricage en de bijbehorende gereedschappen. Check meer over het bedrijf op de website.