Bedrijf van de maand juli 2017: Cubics

Bedrijf van de Maand juli 2017 is Cubics innovatie IT & inspirerende interieurs: een bedrijf dat het bedrijfsleven, het onderwijs, de overheid, de zorg en horecaondernemingen voorziet van complete interieurs en allround IT-oplossingen. Het bedrijf sleept de prijs in de wacht door haar methode van werken en de maatschappelijke betrokkenheid bij initiatieven in de stad.

Wethouder Erik de Ridder reikte de prijs uit tijdens een bezoek aan Cubics op 12 juli. “Een jaar geleden werd HAVL Kantoor en ICT officieel Cubics innovatieve IT & inspirerende interieurs. Het toont lef om zo’n gevestigde naam te veranderen. Het toont nog meer lef om de manier van werken compleet om te gooien. Dat lef heeft Ard getoond. Chapeau! Gezonde en gemotiveerde mensen zijn het allerbelangrijkste in je bedrijf en dat heeft hij heel goed gezien.” Wij waren erg onder de indruk van de visie op werken en trots op het feit dat ze in Tilburg ondernemen. Proficiat Cubics!

Cubics is sinds 1933 gespecialiseerd in diensten en producten die bijdragen aan prettig werken. Vandaag de dag kun je bij Cubics terecht voor alles wat komt kijken bij het genereren van een optimale werkomgeving. Kijk voor meer info op: http://www.cubics.nl/