Bedrijf van de maand mei 2017: Leseman Car Care

Bedrijf van de Maand mei 2017 is Leseman Car Care: een jong bedrijf met drie vestigingen in Tilburg, Oisterwijk en Breda die klanten - met name auto- en dealerbedrijven - ontzorgt in het traject van het verkoopgereed maken van auto's. Bijzonder is de snelle groei en de samenwerking met gemeente / werkgeversdienstverlening in het plaatsen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Wethouder Erik de Ridder reikte de prijs uit tijdens een bezoek op 31 mei aan het bedrijf. “Een prachtig bedrijf met een innovatieve dienstverlening en inspirerend ondernemerschap”, aldus Erik de Ridder. “Echt een knappe prestatie als je bijna alle dealers uit de stad en omgeving aan je bindt en werkgelegenheid verschaft aan 90 mensen. En helemaal knap als je weet dat eigenaar Bas pas 31 jaar is!” Wij waren erg onder de indruk van dit snel groeiende bedrijf en trots op het feit dat ze in Tilburg ondernemen. Proficiat Leseman Car Care!

Leseman Car Care is gespecialiseerd in het reconditioneren van auto's op basis van een concurrerende prijs en een korte doorlooptijd. Kijk voor meer info op: www.lesemancarcare.nl