Bedrijf van de Maand november 2017: Remoticom

Bedrijf van de Maand november 2017 is Remoticom. Ze slepen de prijs in de wacht vanwege hun betekenis voor de stad op het gebied van Smart City solutions.

Wethouder Erik de Ridder reikte de prijs uit tijdens een bezoek aan Remoticom op 23 november. Erik de Ridder: “Smart solutions, smart cities, smart apps ... innovaties die het leven mooier en vooral makkelijker maken, staan vol in de belangstelling. Remoticom opereert in het hart van die hedendaagse innovaties. De medewerkers van Remoticom ontwikkelen (R&D) en produceren zelf producten. En ze bewerken de internationale markt vanuit Tilburg. Daar zijn we enorm trots op.” 

Wij vinden het inspirerend om te zien hoe Remoticom niet alleen Tilburg, maar ook andere steden aantrekkelijker, duurzamer en leefbaarder maakt. We wensen hen hiermee alle succes en blijven de ontwikkelingen met veel plezier op de voet volgen. Proficiat Remoticom!

Over Remoticom

De wereldbevolking en hoeveelheid inwoners in steden groeit. Smart Cities gebruiken digitale technologie om de kwaliteit in steden te verbeteren en te behouden. Efficiëntere verlichting, beter parkeren, verbeteren van verkeersdoorstroom, verminderen van CO2 emissie en slimmere beveiliging zijn voorbeelden van Remoticom oplossingen. Check de website om te zien wat Remoticom precies doet.