Donderdag 28 juni is de Tilburgse Ruben Mulder, mede-oprichter van PushBird, om 18.00 uur te gast bij Booming Brabant. Het wekelijkse televisieprogramma op Omroep Brabant staat in het teken van bijzondere Brabantse bedrijven en verrassende innovaties. Naast Ruben Mulder zijn komende aflevering ook Lex Boon (Automotive Campus) en Cassandra Vugts (SPARK Campus) te gast.

Booming Brabant laat elke week zien wat er speelt in de Brabantse economie en bespreekt dit met een kritische blik. Gasten in het programma praten met elkaar over hun successen, maar ook over tegenvallers.

PushBird

PushBird is, naast Ruben Mulder, opgericht door Abdulmohaimen Amer en Wouter van Oversteeg. Het is een razendsnelle (gratis) berichtenservice die werkt zonder app en waarbij de eindgebruiker zijn of haar identiteit niet prijs hoeft te geven. “Het is laagdrempelig, het werkt naast andere systemen en is relevant voor bedrijven in verschillende bedrijfstakken,” aldus Ruben. “Het is ideaal voor organisaties die hun doelgroep op het juiste moment willen bereiken.”

Zodra jij als eindgebruiker naar een website gaat die aangesloten is bij PushBird, hoef je je alleen maar aan te melden voor de berichtenservice. Je bepaalt zelf welke berichten je wilt ontvangen. Deze komen dan rechtstreeks op het scherm van jouw mobiel, pc of tablet tevoorschijn. Mocht je meer willen weten over een onderwerp, dan kom je via één klik direct op de goede webpagina terecht.

Booming Brabant

Booming Brabant wordt elke donderdag om 18.00 uur uitgezonden op Omroep Brabant. Mocht je het missen, geen paniek. Het programma wordt na de uitzending ieder uur herhaald