Er wordt momenteel hard gewerkt aan de oude LocHal: de nieuwe locatie van Seats2meet in de Tilburgse Spoorzone. Ben jij benieuwd naar de laatste ontwikkelingen van de verbouwing en wil je graag een kijkje komen nemen? Dat kan!

Iedereen is van harte welkom om op 17 of 24 mei een kijkje te komen nemen op de bouwplaats. Hier wordt uitgelegd hoe het nieuwe onderkomen van werk- en ontmoetingsplek Seats2meet eruit gaat zien. In dit stadium van de verbouwing is de rauwe industriële uitstraling van de LocHal nog goed te zien, maar de contouren van de nieuwe Seats2meet locatie tekenen zich al af. Het eindresultaat bestaat straks uit meer dan 2000 m² vergader- en congresruimte, met als blikvanger de vermaarde glazen zaal uit de Beurs van Berlage. 

Seats2meet

Bij de nieuwe locatie van Seats2meet kun je straks kiezen uit 16 verschillende vergaderzalen tot 220 personen. Boekingen zijn erg flexibel: je betaalt per stoel en je kunt annuleren of wijzigen tot 24 uur van te voren. De nieuwe locatie, de LocHal, wordt een plek waar alles en iedereen samenkomt. Leren en studeren, ondernemen en onderzoeken, ontmoeten en vergaderen, creëren en innoveren, exposeren en presenteren. Het is een gebouw waar je altijd met nieuwe indrukken en inzichten vandaan komt. 

Preview

Ben jij benieuwd geworden naar de nieuwe werk- en ontmoetingsplek? Je kunt alvast de preview bijwonen op 17 of 24 mei van 15.00 tot 18.00 uur. Het is een informatief programma inclusief een rondleiding door de LocHal en met als afsluiting een hapje en drankje. Werkschoenen en bouwhelmen worden door de organisatie geregeld. 

Voor 17 mei kun je via deze link aangeven dat je geïnteresseerd bent en voor 24 mei via deze link. Een uitgebreid programma en routebeschrijving volgen zo snel mogelijk.