Tilburg heeft weer een primeur te pakken: Festival Circolo strijkt voor de eerste keer neer in Tilburg. Een evenement wat ontzettend goed past bij de stad en haar identiteit. Zo vervullen studenten van de Fontys circusopleiding een aantal glansrijke hoofdrollen.

Komende herfstvakantie zet het festival de tenten voor het eerst op in het Leijpark. Van 12 tot en met 21 oktober ervaar je op een sfeervol festivalterrein een diversiteit aan modern circus. Een cross-over van circustechnieken met moderne dans, theater, (live) muziek, vormgeving en beeldende kunst. Op de vooravond van festival Circolo (11 oktober) opent het festival alvast haar tenten voor het bedrijfsleven in Tilburg en omgeving. Tijdens deze avond kan zakelijk regio Tilburg haar netwerk verbreden in een zeer unieke setting.

Een zakelijk circus

Dit gloednieuwe evenement is exclusief voor zakelijk Brabant. Het wordt een betoverende avond vol met gekleurde lichtjes, heerlijk eten, imposante circustenten, nieuwe kennissen en hete vuurkorven. Tijdens deze avond kun je genieten van een heerlijk diner van Cookaholics en de voorstelling: “Forever, happily...” van Collectif Malunés bewonderen. Na de voorstelling kun je nog volop genieten van een borrel in Brasserie Velder.

De arrangementen

Tijdens de Bizznizz night kun je genieten van de volgende twee arrangementen:

  • Borrel & Bizznizz is €75, - excl. btw. Je wordt ontvangen met een kopje koffie of thee. Daarna je kun genieten van de voorstelling. Na de voorstelling kun je aansluiten bij de borrel.
  • Diner & Bizznizz is €110,- excl. btw. Je wordt ontvangen met een borrel waarna je kunt genieten van een Walking Diner. Na het diner kun je de voorstelling bekijken en genieten van de borrel.

Praktische informatie:

Hieronder vind je alle informatie over de Bizznizz night.

  • Datum: 11 oktober
  • Tijdstip: 18:00 – 23:00
  • Locatie: Leijpark
  • Voor meer informatie en tickets, klik hieronder.

Bizznizz afbeelding in tekst.png