Ben jij benieuwd naar wat de Nieuwe Zijderoute voor jou als ondernemer kan betekenen? Dan is het congres de Nieuwe Zijderoute op 27 september in Tilburg voor jou interessant. Na afloop ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkeling, weet je welke routes er zijn en hoe jij hiervan kunt profiteren. De organisatie kiest voor onze logistieke topregio om, na jarenlang in Utrecht te zijn geland, gasten uit binnen -en buitenland te verwelkomen.

De Nieuwe Zijderoute in het kort

De Nieuwe Zijderoute oftewel het Belt and Road Initiative (Gordel- en Weginitiatief), is het grootste infrastructuurproject ooit. Dit project heeft als doel de snel gegroeide economie van China beter te laten aansluiten op die van de rest van de wereld, waardoor transport wordt vereenvoudigd. Het omvangt de routes over land, over zee en over het spoor. En laat Tilburg nu de eerste stad in Nederland zijn die is aangesloten op deze route met een directe treinverbinding.

Het congres

Het congres De Nieuwe Zijderoute heeft als doel bezoekers te informeren over economische kansen langs deze Nieuwe Zijderoute. Tijdens de dag zijn er veel verschillende gastsprekers vanuit o.a. Nederland, China en Kazachstan. Onderwerpen zoals routes, de mogelijke obstakels, de Chinese markt, de geopolitieke verhoudingen en de capaciteiten komen allemaal aan bod.
  
In de middag kan je alle kennis even laten bezinken tijdens een heerlijke lunch. En aan het eind van de dag kun je nog vragen stellen aan enkele experts tijdens ‘ask me anything’. Daarna kun je netwerken tijdens de borrel aan het einde van deze inspirerende dag.

Tijdens dit congres is Gerrit Heijkoop de dagvoorzitter en hij gaat er persoonlijk voor zorgen dat jouw vragen over de Nieuwe Zijderoute zijn beantwoord.

Praktische informatie

  • Datum: 27 september
  • Tijdstip: 09:00 – 16:00
  • Locatie: Het Patronaat, Veemarktstraat 33, 5038 CT Tilburg
  • Klik hier voor meer informatie en schrijf je direct in.

De plaatsen voor dit congres zijn beperkt, dus ben je geïnteresseerd pak dan snel je kans.