Werken in de logistiek is enorm boeiend. Het draait om improviseren, organiseren, samenwerken en communiceren. Logistiek is leuk als je er middenin staat. Heel veel mensen hebben nauwelijks een idee van wat logistiek eigenlijk inhoudt.

Een open dag is daarom een prima manier voor de logistieke branche om te laten zien en beleven wat er bij een logistiek proces allemaal komt kijken.

Veel meer dan alleen heftrucks, vrachtwagens en vervoer

Logistieke processen staan midden in de samenleving. Mensen die werken in de logistiek vormen de schakels in de lange weg van grondstof tot eindbestemming. In de logistiek kun je veel leren door te doen. Het is inspirerend en actueel. Het is niet alleen heftrucks, vrachtwagens en vervoer, het is veel meer: van inkoop tot productie en van transport tot verkoop, maar ook bv op ICT, HRM en Engineering gebied zijn er volop mogelijkheden. Heel veelzijdig dus. Voor personen die enorm creatief zijn, slim kunnen organiseren, communiceren en samenwerken biedt het logistieke bedrijfsleven enorme kansen.

Op zondag 10 juni kun je van 11:00 uur tot 16:00 uur naar de Dag van de Logistiek. Deze dag vindt plaats op het Industrieterrein Vossenberg West, Asteriastraat Tilburg.

Leuk om te weten! De regio Tilburg-Waalwijk is weer opgeklommen naar de tweede plaats in de verkiezing van logistieke hotspot in Nederland. Check het hele artikel hier.