120 pagina’s dik, boordevol presentaties van bedrijven uit Tilburg en omgeving én een interview met burgemeester Theo Weterings. De derde editie van het zakelijk magazine Tilburg in Business mag weer gezien worden. Het businessblad, een uitgave van ZPRESS Media Group uit Dordrecht, werd donderdagavond 1 maart gelanceerd tijdens een feestelijke bijeenkomst in Theaters Tilburg.

Tilburg in Business biedt al voor het derde jaar op rij een fraaie bundeling van verhalen over bijzondere bedrijven in de stad en omgeving. Dit jaar opent het blad met een interview met burgemeester Theo Weterings, die kort na zijn aantreden als Tilburgemeester al werd geïnterviewd. “Tilburg heeft een enorm goed profiel”, zo luidt de veelzeggende kop boven dat verhaal. Verderop in het blad komen ook de campagne ‘Make it in Tilburg van stichting Marketing Tilburg én de ontwikkelingen in de Spoorzone uitgebreid aan bod. Verder is het magazine een aaneenschakeling van presentaties van uiteenlopende bedrijven, van het op de cover staande itlinx tot Verbunt Wijnkopers, van Van Mossel Automotive Groep tot UniPartners en van de Rabobank tot Theaters Tilburg.

Eerste exemplaar

De lancering van Tilburg in Business vond voor het tweede jaar op rij plaats in Theaters Tilburg. Was het vorig jaar wethouder Erik de Ridder die het eerste exemplaar in ontvangst mocht nemen: dit jaar viel die eer ten beurt aan burgemeester Theo Weterings. Hij nam het blad in ontvangst uit handen van Martijn van der Haar, de commerciële motor achter het blad. De overhandiging werd omlijst met wat korte interviews met ondernemers uit het blad én uiteraard een gesprekje met de burgemeester zélf. Voor alle aanwezigen was er een goed gevulde goodybag mét daarin een exemplaar van het magazine. Aansluitend aan het formele gedeelte bracht een groot gezelschap een bezoek aan de theatervoorstelling van Herman van Veen, die al voor de 50ste keer te gast was in het Tilburgse theater.

Tilburg in Business wordt de komende weken gratis toegezonden aan het bedrijfsleven in de regio Tilburg. Een digitale versie van het magazine is te zien op www.tilburginbusiness.edities.nl/2018/