Nederland is een ondernemend land. Daarom wordt op de derde vrijdag van november, dit jaar op 17 november dus, de Dag van de Ondernemer gevierd. Ook in Tilburg wordt ondernemerschap gevierd en krijgen ondernemers een bedankje voor hun harde werken.

Vergeet zelf ook niet om de ondernemers die jij waardeert eens in het zonnetje te zetten! Stuur bijvoorbeeld een digitaal kaartje of ga langs, zodat zij weten wat ze voor jou betekenen.

Activiteiten in Tilburg

Op de Dag van de Ondernemer vinden er in Tilburg meerdere activiteiten plaats. Station 88, dat begin 2018 pas echt de deuren opent, organiseert in samenwerking met Make it in Tilburg een exclusieve tour. Paul van der Weegen neemt bezoekers mee in het gerenoveerde pand en Esther IJzer, manager van Station 88, vertelt over het Huis voor Ondernemerschap en Innovatie dat zich in het pand gaat vestigen. Daarnaast vindt Business on Ice plaats. Wat houdt dat in? Onder andere een rondleiding bij Tilburg Trappers, een diner en een netwerkborrel. Voor beide activiteiten is het niet meer mogelijk om aan te melden.

Bedrijf van de maand

In Tilburg worden ondernemers niet alleen tijdens de Dag van de Ondernemer in het zonnetje gezet. Iedere maand kiezen de Gemeente Tilburg en Citymarketing namelijk een Bedrijf van de Maand. Het uitgeroepen bedrijf mag zich dan een maand lang Bedrijf van de Maand noemen als ambassadeur voor Tilburg als ondernemersstad. Deze ondernemers zijn hebben dit jaar een maand lang de titel mogen dragen:

  • Kringloop Tilburg
  • Leseman Car Care
  • Cubics Innovatieve IT & Inspirerende Interieurs
  • DC Company
  • Treeway

Donderdag 23 november wordt het nieuwe Bedrijf van de Maand bekendgemaakt. Kun jij aan de teaser al zien wie de volgende is?

https://www.youtube.com/watch?v=1_sTjKFvvuI