25 oktober organiseert JOST de Ondernemersboulevard. Paradeer over de boulevard op de Spoorzone en laat je inspireren, informeren en coachen! Leer nieuwe ondernemers kennen en verbreed je netwerk.

6 redenen waarom je dit niet mag missen

  1. Ondernemen is niet iets wat je alleen doet. Maak kennis met andere ondernemers en laat je informeren door professionals. Groeien doe je nou eenmaal samen.
  2. Hier loop je jouw samenwerking met ander ondernemer(s) bijna tegen het lijf. De kans is groot dat je terugkomt met een grotere klantenkring en een breder netwerk.
  3. Elke ondernemer van Tilburg of om streken is aanwezig. Van de overwegende starter tot de ervaren professioneel. Waarom zou jij dan niet gaan?
  4. Een speeddate met een businesscoach brengt jouw onderneming naar the next level.
  5. Er is behalve veel informatie en mede-ondernemers ook veel lekker eten en drinken. Want liefde gaat door de maag, maar business ook.
  6. Wie wil er nou niet het gevoel dat je op een boulevard loopt? Good vibes!

Voor wie

Dit evenement is voor elke ondernemer. Voor de starter tot gevestigde ondernemer. Kom je hier om te netwerken, inspiratie op te doen, je bedrijf naar het volgende level te brengen of om jouw eerste contacten te leggen? Kom langs, want elke ondernemer is welkom.

Wat is er te doen

Er is zoveel te doen op de boulevard dat het niet allemaal op te noemen is, maar hier een korte samenvatting:

Je wordt onthaald met een drankje waarna je een lot krijgt voor de loterij. De boulevard wordt geopend door de bekendmaking van onder andere JOST-starter van het jaar. Daarna kun je informatie opdoen met een broodje en ga je langs bij de hotspots van de boulevard. Dan is de afsluiting al. Alle winnaars van de loterij worden bekendgemaakt. (Wie zal 1 maand gratis werken in Station 88 winnen?) Daarna, zoals gebruikelijk, lekker na borrelen om je netwerk te vergroten. Dit kun je doen met leuke games zoals geblinddoekt wijnproeven.

Over JOST:

JOST is een ontmoetingsplaats van en voor (jonge) ondernemingen uit Tilburg en omgeving. De vereniging organiseert regelmatig bijeenkomsten over thema’s die te maken hebben met ondernemen en verkopen.

Praktische informatie:

Hieronder staat alles op een rijtje zodat jij weet waar je naartoe moet 25 oktober.

  • Datum: 25 oktober
  • Tijdstip: 16:00 – 21:00 (We moeten de volgende dag weer gewoon werken)
  • Locatie: Station 88
  • Hier vind je meer informatie en kun je tickets kopen.