Na het succes van de eerste editie van het Entrepreneurship Event vorig jaar, bundelen studieverenigingen Asset | SBIT en Asset | Strategy & Logistics de krachten opnieuw om de tweede editie van dit evenement te organiseren, in samenwerking met Tilburg University.

Zoals de naam het al zegt is dit evenement vooral gebaseerd op de uitdagingen die gepaard gaan met het opzetten van een eigen onderneming. We willen meer inzicht geven in de problemen die ondernemers tegenkomen bij het opzetten van hun bedrijf. We willen ook vooral de praktische kant van ondernemerschap belichten, in tegenstelling tot de meer academische en theoretische kant die vaak wordt belicht op de universiteit. Daarom nodigt dit evenement meerdere sprekers uit met ervaring op dit gebied. Tijdens het evenement zullen de studenten ondernemersgerichte problemen voorgeschoteld krijgen die zij op een praktische en constructieve manier moeten zien op te lossen. Hierbij past ons thema ‘From Idea to Execution’ perfect en we hopen hiermee meer studenten te inspireren.

Het Entrepreneurship Event zal plaatsvinden op 27 februari. Gedurende de dag zullen ongeveer 100 studenten, waarvan een merendeel masterstudenten, zich bezighouden met deze vraagstukken. Het Entrepreneurship Event is daarom een perfecte kans om in contact te komen met deze studenten die bijna klaar zijn om de arbeidsmarkt op te gaan. Niet alleen is ook exposure bij studieverenigingen Asset | SBIT en Asset | Strategy & Logistics gegarandeerd, maar ook op de campus van Tilburg University tijdens deze dag. Dit maakt het de perfecte kans om eventuele toekomstige werknemers te ontmoeten.

Bent u geïnteresseerd in het Entrepreneurship Event 2019 en wilt u een partner worden? Stuur dan een email naar eetilburg@gmail.com. We kijken uit naar een toekomstige samenwerking!