Winkelsparen via cryptobeurs, in Tilburg gaat de victorie beginnen. Ondernemer en tevens bewoner van Gebouw88 Hugo Leijtens durft een stap op het gladde ijs aan. Hij denkt er zelfs internationaal school mee te kunnen maken. Het wapen: de cryptobeurs.

Digitaal spaarssysteem Retailcoin

De binnenstad van Tilburg wordt over twee weken de proeftuin voor Hugo Leijtens geesteskind, het digitale spaarsysteem Retailcoin. Na een half jaar volgt Eindhoven, daarna ook Breda en Den Bosch. 'Wij gaan zelfs de kleinste winkels helpen hun klanten te behouden, tegen het geweld van grote internetshops in', zegt de bedenker in dit artikel van het Brabants Dagblad van maandag 22 oktober.

Retailcoin gaat naar de crypto beurs. Dat is het moment dat deze digitale cryptomunt vrij verhandelbaar wordt en kunnen investeerders over heel de wereld mee gaan handelen in Retailcoin. 

Pers

Al eerder kreeg deze innovatieve start-up veel aandacht van de pers. De volgende media waren al eerder benieuwd naar deze start-up:

Saamhorigheid

Station88 en Citymarketing Tilburg zijn er trots op dat de livegang van Retailcoin naar de crypto-beurs plaatsvindt in Station88 en dat wij van heel dichtbij de aanloop hiernaar toe mochten meemaken! Hugo en consorten, geniet ervan!