Woensdag 27 september hebben Henny de Haas van Hoppenbrouwers Techniek B.V. en Kees van Haaren, vice voorzitter stichting WasteWorld, de samenwerking bezegeld door een sponsorcheque te ondertekenen. De sponsorgelden worden ingezet voor het haalbaarheidsonderzoek ten behoeve van het infotainmentpark WasteWorld.

Binnen Stichting WasteWorld werken zeven partners van Midpoint House of Leisure aan de ontwikkeling van het innovatieve infotainment themepark WasteWorld. Het doel van deze stichting is de oprichting, ontwikkeling en bewaking van de doelstellingen, normen en waarden van het concept WasteWorld. Als vestigingsplek van het park heeft de stichting het vizier gericht op het voormalige MOB-complex in Tilburg, aan de IJpelareweg.

Sponsoring

Hoppenbrouwers Techniek is enthousiast over dit te ontwikkelen themapark. Henny: ‘Bij sponsoring kijken we altijd wat past bij onze activiteiten. Sponsoring van dit themapark past perfect in ons sponsorbeleid. Het gaat over techniek, is bedoeld voor de jeugd, is maatschappelijk getint en het betreft een lokaal project. Het sluit daarnaast ook goed aan bij onze werkgebieden leisure en waterzuivering. De stichting heeft een sterke ambitie en die voelen wij. Ze plant een zaadje en werkt hard aan het ondergrondse, waardoor wij ervan overtuigd zijn dat er iets moois uit gaat groeien.’

Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek bestaat sinds 1918 en is onderweg naar haar 100 jarig jubileum. Met ruim 700 medewerkers en bijna 100 jaar ervaring, is Hoppenbrouwers een moderne totaalinstallateur dat streeft naar duurzaam ondernemen. Dit innovatieve bedrijf levert specialistische en integrale oplossingen in veel branches. Hun missie: De beste partner zijn voor medewerkers, klanten en scholen.

 Nieuwsbrief WasteWorld

Wie op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen kan zich aanmelden voor de nieuwsbrief via administratie@wasteworld.nl. Meer informatie over dit unieke park is te lezen in het digitale ambitiedocument Een andere blik op afval, te vinden op de website www.wasteworld.nl.