Feniks, Emancipatie Expertise Centrum organiseert op 18 januari 2018 weer Kracht on Tour! Kracht on Tour staat voor vrouwen die vooruit willen, kansen grijpen en hun eigen geld willen verdienen. Het spetterende evenement vindt plaats bij de Euroscoop in Tilburg en duurt van 9.00 tot 12.30 uur.

Bij Kracht on Tour maken vrouwen kennis met 'dealmakers': Tilburgse werkgevers uit het bedrijfsleven, de zorg, het onderwijs en de overheid die betaald werk, een stage, vrijwilligerswerk of een cursus aanbieden. 

Verhalen, optredens en een informatiemarkt

Tijdens het evenement vertellen ondernemende vrouwen hun verhaal en treedt Sarah-Jane op met band. Daarna is er een informatiemarkt waar bezoekers kennis kunnen maken met werkgevers, deals kunnen sluiten en onderling ervaringen kunnen uitwisselen.

Kracht on Tour is gratis toegankelijk, inclusief koffie, thee en een broodje. Feniks kan ook zorgen voor vervoer vanuit verschillende wijkcentra. Aanmelden kan door te mailen naar krachtontour@fenikstilburg.nl of te bellen naar 013 - 542 18 96. Kijk voor meer informatie ook op Facebook.com/FeniksTilburg of op www.fenikstilburg.nl. Kracht On Tour wordt georganiseerd in samenwerking met de partners van Menss, de Gemeente Tilburg en het ministerie van OCW.

In het kort

  • Datum: donderdag 18 januari 2018
  • Tijd: 9.00 - 12.30 uur
  • Locatie: Euroscoop Tilburg
  • Entree: gratis!
  • Aanmelden kan door te mailen naar krachtontour@fenikstilburg.nl