De sector groeit, de arbeidsmarkt is krap. Voldoende en goed opgeleid personeel is hard nodig voor continuïteit en uitbreiding. De ene logistieke werkgever slaagt er beter in dan de ander om nieuwe medewerkers te vinden en te houden. Hoe doen zij dit?

LMB wil graag deze kennis delen en de aantrekkingskracht als werkgevers vergroten. Op 16 november komen een aantal werkgevers in masterclasses vertellen hoe zij het aanpakken met als doel om gezamenlijk de aantrekkingskracht van het logistieke werkveld te vergroten.

Aan het eind van de middag/vroege avond is er tevens een banenmarkt. Kandidaten die op zoek zijn naar (ander) werk en geïnteresseerd zijn in transport en logistiek komen persoonlijk kennis maken en solliciteren. Dé kans om op korte termijn nieuwe, gemotiveerde medewerkers te vinden.

Programma Logistiek Werkt - 16 november 2017

  • 15:00 - 15:30 Gezamenlijke aftrap voor werkgevers en kandidaten
  • 15:30 - 16:15 Masterclass van bedrijven voor bedrijven (ronde 1)
  • 16:15 - 17:00 Masterclass van bedrijven voor bedrijven (ronde 2)
  • 17:00 - 17:30 Gezamenlijke Wrap up
  • 17:30 – 19:00 Marktplaats logistiek werkt: werkgevers in gesprek met mogelijke kandidaten.

De volgende masterclasses zullen plaats vinden:

  1. Samenwerken in opleiden - Eric Stam Simon Loos
  2. Werven via eigen personeel - Jan Strik DMG
  3. Werktijden: wie bepaalt dat? - Mark Heerkens Claassen Logistics

Tegelijkertijd aan de masterclasses voor werkgevers vindt er ook een programma plaats voor kandidaten met o.a. informatie over het logistieke werkveld & opleidingen en gaan ze in gesprek met personen uit de praktijk. Aanmelden voor de masterclasses kan via deze website.