De nieuwe concepten schieten in Tilburg als paddenstoelen uit de grond. De ondernemerszin is groot en het vestigingsklimaat beter dan ooit. Aan het mooie lijstje van winkels en horeca dat er afgelopen tijd bijkwam, kunnen er weer drie worden toegevoegd: EVE, Scotch & Soda en Coffee Fellows.

EVE

De locatie van deze horecazaak is werkelijk adembenemend. Naast het station, midden in de Spoorzone, is de Polygonale Loods omgetoverd tot prachtige horecabestemming. Dit industriële monument is een bijzonder staaltje architectuur en met glas rondom, is het uitzicht fantastisch. Het duurde ruim een half jaar om deze voormalige werkplaats van de NS te verbouwen tot horecazaak, maar het is het wachten waard geweest. Vanaf 8 december EVE open voor het grote publiek. 

eve01.jpg

Scotch & Soda

Donderdag 30 november opent winkelketen Scotch & Soda haar deuren aan de Frederikstraat. Het kledingmerk is al in meerdere zaken in Tilburg te koop, maar krijgt nu een eigen winkel in hartje binnenstad. Op de hoek van het Pieter Vreedeplein opent de kledingwinkel tegenover het gloednieuwe Hudson's Bay. Dit zijn de eerste twee winkels in de nieuwe Frederikstraat, in het voorjaar van 2018 wordt het tweede deel van de gloednieuwe winkelstraat afgebouwd.

Coffee Fellows

Dinsdag 5 december opent het nieuwe koffiezaakje Coffee Fellows haar deuren aan het Pieter Vreedeplein. In het pand waar voorheen de lunchroom van Sissy Boy zat, om precies te zijn. De Duitse koffieketen telt 190 koffiecafés in Europa. Je kunt er terecht voor onder andere bagels, scrambled eggs, latte-art en chai tea.