De Gemeente Tilburg nodigt je uit voor een tweedaagse ondernemersreis naar de Hannover Messe op 23 en 24 april 2018. Ontdek welke kansen smart industry jou te bieden heeft!

Na een inspirerende reis vorig jaar organiseert de gemeente opnieuw een groepsreis voor lokale ondernemers naar 's werelds grootste industriële beurs.

Hannover Messe

Dit heeft de Hannover Messe te bieden:

  • 6.500 exploitanten
  • 150 sprekers
  • 225.000 bezoekers
  • 1.400 events

Het thema van de reis is Smart Industry. De verregaande digitalisering van apparaten, productiemiddelen en organisaties is in volle gang. Met Smart Industry ontstaan nieuwe manieren van produceren, nieuwe business modellen en nieuwe vormen van samenwerking. De optimalisatie van productie en communicatie tussen mensen en machines leidt tot maatwerk en hoogwaardige kwaliteit. Dat biedt kansen, ook voor jou!

Programma

De Gemeente Tilburg heeft een gevarieerd programma samengesteld om je kennis te verrijken en de nieuwste trends en ontwikkelingen te volgen in de industriesector en nieuwe contacten te leggen en je netwerk uit te breiden met lokale, regionale en internationale ondernemers.

Dit bieden ze:

  • Een tweedaags bezoek aan Hannover Messe (23 en 24 april 2018) inclusief één hotelovernachting;
  • Een netwerkdiner met de deelnemers van de ondernemersreis;
  • Een matchmaking event met een Duitse regio waar je kennis maakt met collegabedrijven;
  • Voldoende tijd en gelegenheid voor bezoek aan leveranciers en/of klanten op de beurs.

De reis kost €400,- per persoon. Deze prijs is inclusief vervoer per luxe touringcar, vervoer ter plaatse, overnachting op basis van logies en ontbijt, twee dagen entree tot de Hannover Messe, netwerkdiner en matchmaking event. Niet inbegrepen: persoonlijke uitgaven ter plaatse.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Heleen van Mierlo via heleen.van.mierlo-diepstraten@tilburg.nl of door te bellen naar 0652654135. Aanmelden voor de reis kan via business@tilburg.nl tot uiterlijk 30 januari 2018.