Het Tilburgse bedrijf Remoticom staat binnenkort centraal in de RTL-uitzending Doe maar Duurzaam. Donderdag 2 november werden de opnames gemaakt voor het programma dat 17 december wordt uitgezonden. Remoticom is gespecialiseerd in smart city oplossingen.

Remoticom

Remoticom houdt zich met oplossingen voor Smart Cities. De wereldbevolking en hoeveelheid inwoners in steden groeit. Smart Cities gebruiken digitale technologie om de kwaliteit in steden te verbeteren en te behouden. Efficiëntere verlichting, beter parkeren, verbeteren van verkeersdoorstroom, verminderen van CO2 emissie en slimmere beveiliging zijn voorbeelden van Remoticom oplossingen. 

Doe maar Duurzaam

Doe maar Duurzaam is het televisieprogramma waarin diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche aan bod komen. Bedrijven krijgen in Doe maar Duurzaam de kans om hun duurzame product of dienst op informatieve wijze te presenteren. Het programma waarin Remoticom centraal staat wordt zondag 17 december om 17.00 uur uitgezonden bij RTLZ.