Wereldhave heeft een overeenkomst gesloten met de Gebroeders Coster vastgoed B.V voor een Levi’s store in de nieuwste winkelstraat van Tilburg, de Frederikstraat.

Wereldhave heeft een overeenkomst gesloten met de Gebroeders Coster vastgoed B.V voor een Levi’s store in de nieuwste winkelstraat van Tilburg, de Frederikstraat. De nieuwe Levi’s store, met een oppervlakte van circa 161 m2, is gelegen naast Scotch & Soda en tegenover Hudson’s Bay. Oplevering van de unit heeft reeds plaatsgevonden. De opening van Levi’s Tilburg zal naar verwachting plaatsvinden in mei 2018.

Wereldhave is verheugd met Levi’s als versterking op het winkelaanbod in Tilburg. ‘De nieuwe Levi’s store is een aanwinst voor Tilburg als winkelstad en past perfect bij de positionering van de Frederikstraat’ aldus Doris Slegtenhorst, Business Unit Manager bij Wereldhave Nederland. In het proces werden de Gebroeders Coster geadviseerd door KroesePaternotte.

Over Levi’s

Levi Strauss & Co. is een Amerikaans kledingbedrijf meest bekend als de producent van de jeansbroeken en is opgericht in 1873 door Levi Strauss. Naast Levi’s voert het bedrijf de merken Dockers en Denizen. Levi Strauss & Co. is een van ’s werelds grootste kledingbedrijven en wereldwijd marktleider op het gebied van jeans. www.levi.com