Erwin Steijlen, oprichter van Totally Tuned organiseert op 18 januari 2018 van 13.00 - 18.30 uur, de eerste editie van dit nieuwe en unieke event in Poppodium Tilburg. Het doel is om een connectie tot stand te brengen tussen twee onafscheidelijke werelden: creatief en zakelijk.

Erwin Steijlen: "Voor musici is netwerken iets vreemds, iets wat ze normaal nooit doen. Er ligt echter een wereld aan creatieve kansen bij die "andere" kant. Aan ondernemers vraag ik: Wat is de sound van je bedrijf? Hoe klinken je klanten? Besef dat dit net zo belangrijk is als je font, logo en mission statement. Op het podium van 013 gaan we innovatieve content delen op het gebied van muziek en film, leermomenten realiseren door middel van masterclasses en inspirerende speeches , maar vooral aanzetten tot hands- on contact tussen makers en de industrie".

Persoonlijke ervaringen worden gedeeld

In samenwerking met Poppodium 013, Brabant C en de Cultuur Alliantie wordt dit netwerk event groots aangepakt groots aangepakt. Maar liefst vijf grote internationaal vermaarde composers zoals Paul Farrer, een award-winnende tv composer en Danny Cocke, een up-and-coming composer die onder andere gewerkt heeft aan Batman en Fast & Furious worden ingevlogen. Op deze dag delen zijn hun persoonlijke ervaringen en leggen ze de kracht van muziek uit. Wat eigenlijk betekent; hoe goed muziek een boodschap kan brengen. 

Een toegankelijk netwerk event voor zowel de creatieve en zakelijke wereld waarin ontmoeting, verbinding en inspiratie centraal staan. Kijk voor meer informatie, het volledige programma en ticketverkoop op https://totallytunedevent.nl/