Virtual en augmented reality winnen steeds meer terrein en hebben de toekomst. Waar voorheen VR en AR met name werden toegepast binnen de gaming-industrie, is nu de (maak)industrie aan de beurt.

De mogelijkheden van VR en AR worden voor de industrie steeds omvangrijker, denk aan toepassing bij trainingen, in het ontwerpproces, bij verkooptrajecten, in het onderhoud en bij productielijnen. Niet voor niets staat de engineeringssector in de top drie groeimarkten voor VR en AR.

Virtual (R)evolution is het jaarlijkse event waar industriële toepassingen van VR en AR centraal staan

Tijdens Virtual (R)evolution ontdek je in één dag de mogelijkheden van de laatste virtual en augmented reality technologieën voor uw bedrijf. Content makers, software & hardware bedrijven en andere deskundigen op dit gebied, profileren hun bedrijf voor ongeveer 800 specifieke bezoekers uit de industrie. Ervaar VR en AR en luister naar ervaringsverhalen tijdens het uitgebreide lezingenprogramma.

Virtual en Augmented Reality binnen handbereik

"Leuk voor spellen en entertainment, maar wat kan de (maak)industrie ermee?”; een kreet die vaak voorbij komt. Maar wist je dat met VR of AR iedere omgeving en situatie na te bootsen is? De levensechte ervaring maakt dat trainingssimulaties niet meer (om)gebouwd hoeven te worden of dat je veel tijd en kosten kwijt bent aan het ontwikkelen van demo-modellen in een verkooptraject. Andere veelbelovende toepassingen zijn bijvoorbeeld onderhoud op afstand en of eerst virtueel assembleren alvorens een onderdeel gemonteerd wordt op de machinelijn.

Wil je het evenement op dinsdag 12 juni in het Koning Willem II Stadion niet missen? Meld je dan even aan via de website. Entree is gratis. Het evenement is te bezoeken tussen 09.30 - 17.00 uur.