Een plek voor creatieve dealmakers, business partners en jonge talenten. Qlubhouse Tilburg is een allesbehalve doorsnee ontmoetingsplaats voor zakelijk Tilburg. En dat merk je al direct bij binnenkomst: een expositieruimte, prachtige kunst, veel ruimte, een eigen bar én een levensgrote neushoorn aan het plafond in de vergaderruimte.

Na een grootscheepse verbouwing is Qlubhouse sinds september 2016 een goede aanvulling in het creatieve en innovatieve Veemarktkwartkwartier. Het plan om van het voormalige Villamedia-pand Qlubhouse te maken, komt van ondernemers Tacco Marijnen, Rob Verzuu en Guy Michel uit Moergestel. Zij wilden hun klanten eens met iets ander verrassen dan met een etentje in een restaurant. Zo ontstond het idee om alles onder één dak te faciliteren: een keuken, bar, meerdere vergaderruimtes, een gezamenlijke showroom en flexwerkplekken.

Diensten

Je hoeft met je bedrijf niet in Qlubhouse gevestigd te zijn om gebruik te maken van de faciliteiten. Voor externe bedrijven is dit wel zo interessant. Zo kunnen ZZP’ers gratis flexwerken, kun je vergader- en presentatieruimtes huren en worden er verschillende workshops en teambuildingsactiviteiten georganiseerd. En dan hebben we het nog niet eens over die hippe bar en restaurant waar je kunt ontbijten, lunchen dineren en borrelen.

qlubhouse01.jpg

Ondernemers

De bedrijven 4Everyware en 4online (van de oprichters) delen het dak met inspirerende bedrijfjes en organisaties. Zo vind je er onder meer een makelaar, een content marketing bureau, het citymarketing bureau van Tilburg en meerdere webbouwers en designers.

Online designer Maykel Swaans zit sinds augustus met zijn kantoor in Qlubhouse. “Deze verhuizing is één van de betere stappen geweest van afgelopen jaren. Als je hier zit heb je snel contact met andere ondernemers en dat zorgt voor kruisbestuiving. Het pand is schitterend met een berg faciliteiten en ik vind vooral de ontvangstruimte met receptie ideaal.”

Jeffrey Raimond werkt sinds september in Qlubhouse. Samen zijn zeven collega’s is hij de creatieve geest achter copywritersbedrijf Het TIC huis. “We hebben in meerdere panden gezeten en meestal heb je alleen een eigen kantoorunit. In Qlubhouse heb je naast je eigen kantoor redelijk wat gemeenschappelijke ruimtes waar je met allerlei creatievelingen bij elkaar zit. Je zit gezellig bij elkaar en wat ons betreft gaan de beste deals gepaard met eten en drinken.”

Handig om te weten

  • ZZP’ers kunnen gratis gebruik maken van de flexwerkplekken in het restaurant. Je moet vooraf wel even een plekje reserveren.
  • Er zijn meerdere vergaderruimtes te huur, variërend van 4 tot 200 personen. Je kunt dit afhuren, eventueel gecombineerd met ontbijt, lunch en diner.
  • Je kunt bij Qlubhouse teambuildingsuitjes volgen. Niet alleen sport en spel, maar ook op creatief en culinair gebied.
  • De professionele keuken in Qlubhouse is te huur. Zo kun je met een kookgezelschap of met je zakenrelatie zelf de keuken in en gebruik maken van de nieuwe apparatuur en scherpste messen.

Meer weten?

Wil je meer weten over de zakelijke mogelijkheden binnen Qlubhouse? Neem dan contact op via hun contactformulier.