Stadsrand Dalem Zuid is een bedrijventerrein in wording ten westen van Tilburg en aan de rand van de Reeshof. Het terrein biedt kansen voor de wat kleinschaligere bedrijven, die een service bieden aan de Reeshof. Denk hierbij aan leisure, automotive, wellness, privéklinieken, bedrijfsverzamelgebouw(en) en opslagbedrijven.

Stadsrand Dalem Zuid heeft via de Burgemeester Bechtweg, een ringweg om Tilburg, een goede verbinding naar onder andere de A58 en A65. Hierdoor zijn steden als Antwerpen, Rotterdam, Venlo, Arnhem en Utrecht binnen een uur te bereiken.

Stadsrand Dalem Zuid in cijfers

Op Stadsrand Dalem Zuid wordt circa 3,5 ha. aan bedrijfsgrond uitgegeven. De kavels variëren in grootte vanaf 800 tot 5000 m². Een lichte milieucategorie t/m klasse 3.2 is toegestaan voor kleinschalige bedrijven uit diverse sectoren. 

Meer weten over Stadsrand Dalem Zuid?

Wil je meer weten over bedrijventerrein Stadsrand Dalem Zuid en de mogelijkheden die er zijn om te ondernemen? Neem dan contact op met accountmanager Jolanda Emmen van de gemeente Tilburg. Jolanda kan je ook meer vertellen over de verspreide bedrijvigheid in de stad.