In Tilburg Noord verrijst een nieuw te ontwikkelen bedrijventerrein aan de Burgemeester Bechtweg. Zwaluwenbunders biedt ruimte aan grootschalige logistiek en wordt vraaggericht ontwikkeld. In de periode van eind 2018 – begin 2019 vindt de uitgifte van dit terrein plaats.

Met de ligging aan de Burgemeester Bechtweg is de bereikbaarheid over de weg optimaal voor de toekomstige ondernemers van Zwaluwenbunders. De randweg van Tilburg biedt een snelle verbinding met de snelwegen A58 en A65, waardoor steden als Antwerpen, Rotterdam, Venlo, Arnhem en Utrecht binnen een uur te bereiken zijn.

Zwaluwenbunders in cijfers

Voor Zwaluwenbunders wordt circa 25 hectare bedrijventerrein uitgegeven. De kavels variëren in grootte van 5 tot 7,5 hectare. Meerdere kavels samenvoegen tot één kavel behoort ook tot de mogelijkheden.

Meer weten over Zwaluwenbunders?

Wil je meer weten over bedrijventerrein Zwaluwenbunders en de mogelijkheden die er zijn om te ondernemen in Tilburg? Neem dan contact op met accountmanager Natalie Wassenberg van de afdeling Economie & Arbeidsmarkt van de gemeente. Natalie kan je ook meer vertellen over de bedrijventerreinen Loven, Schepersven en Katsbogten.