De gemeente Tilburg ontvangt bedrijven met open armen. In Tilburg kijken we naar mogelijkheden en niet naar beperkingen. Je wilt je toch ergens vestigen waar je kunt groeien, letterlijk en figuurlijk?

Wij maken het je daarom zo makkelijk mogelijk. Zo krijg je in de contacten met de gemeente één aanspreekpunt. Iemand die zaken voor jou oppakt en verder uitzet, kennis en kunde met jou deelt, deuren opent en je helpt bij het nemen van beslissingen. Praktisch, voortvarend en ondernemend. Zó doen we dat in Tilburg.

Ook voor gevestigde bedrijven staat de gemeente dagelijks klaar. Zo is er op elk bedrijventerrein een accountmanager die de schakel is tussen de gemeente en de ondernemer. De gemeente werkt samen met én voor Tilburgse ondernemers. En ze biedt ondersteuning op het gebied van o.a. arbeidsmarktbemiddeling, bedrijfshuisvesting, bestemmingsplan vraagstukken, advies bij opstarten of doorontwikkeling van het bedrijf en bijstand voor zelfstandigen. https://youtu.be/1ydE7ullg1M 

Contact met de gemeente? Bel dan naar 14013 of e-mail naar ondernemen@tilburg.nl

Ook andere organisaties staan voor je klaar om je verder te helpen. Klik op het blauwe kader rechts voor meer informatie.