Sinds 1979 helpt gemeente Tilburg ondernemers met het starten, groeien of verder ontwikkelen van organisatie in de regio. Dit doen zij door kennis en kunde te delen, deuren te openen, de financiële mogelijkheden te onderzoeken en door de ondernemer te coachen. Elk jaar ondersteunt gemeente Tilburg meer dan 600 ondernemers, starters, kleine zelfstandige en middelgrote MKB-ers met ondernemersadvies. Het doel? Behoud en het stimuleren van de economie, creativiteit en diversiteit van de ondernemingen in de gemeente en regio.

Wat doen ze?

Waar moet ik beginnen?

Altijd al een bedrijf willen beginnen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Het ondernemersadvies helpt de starter bijvoorbeeld met het maken van een ondernemingsplan en het organiseren van jouw bedrijf. Ze helpen je met het in kaart brengen van de vragen en het zoeken naar de juiste antwoorden. Door middel van een gesprek brengen jullie samen de huidige situatie in beeld waarvan jullie samen verder gaan kijken.

De wereld verandert.

De wereld verandert in een rap tempo. Vooral ondernemers in een dynamische markt zullen begrijpen dat zekerheid niet meer vanzelfsprekend is. Het ondernemersadvies helpt je met het zoeken van de juiste koers voor jou. Ook als je behoefte heeft aan een sparringpartner kun je bij het ondernemersadvies aankloppen.

Op zoek naar financiële of organisatorische ondersteuning?

Het ondernemersadvies kan je helpen bij het zoeken van de juiste financiële middelen voor jouw bedrijf. De gemeente heeft goede contacten met financieringsinstellingen die jou kunnen helpen de financiële jungle door te komen. Ook kan het ondernemersadvies je helpen met zoeken van de juiste regelingen die op jouw organisatie van toepassing zijn.

Wil jij je organisatie (beter) organiseren? Het ondernemersadvies kan je op verschillende manieren helpen. Zo kunnen zij een training aanbieden of je in contact brengen met een externe partij die je verder kan helpen met jouw organisatie.

Het ondernemersadvies staat altijd voor je klaar. Want hier in Tilburg, doen wij het niet alleen maar doen wij het samen.