Je in Tilburg vestigen is niet alleen heel praktisch maar ook heel slim. Ondernemers krijgen hier de ruimte om te groeien: of je nu start, doorgroeit of je studie combineert met je eigen onderneming.

Wij geven je in Tilburg de ruimte om te groeien, letterlijk en figuurlijk. Met 1.100 bruto hectare grond, leuke beschikbare panden, een lage huur/grondprijs en een goede bereikbaarheid kun je vooruit. Daarnaast is Tilburg een stad waar hulp van alle kanten komt: gemeente, ondernemers, onderwijs en bewoners. Wij stropen onze mouwen op en gaan samen voor het maximale. 

Groei in meters

Heb je veel ruimte nodig? Met 1.100 bruto hectare bedrijventerrein is Tilburg koploper in Brabant. En het aanbod blijft groeien: Tilburg ontwikkelt nog steeds nieuwe bedrijventerreinen. Kijk voor de actuele status op https://www.tilburg.nl/ondernemers/vastgoed/. Tilburg beschikt over vijftien bedrijventerreinen met een duidelijk eigen profiel. Dat varieert van kleinschalige hi-tech bedrijven, tot logistieke reuzen en productiebedrijven. De grote logistieke sector en de uitstekende ligging ten opzichte van Europa maken Tilburg tot een van de belangrijkste logistieke hotspots van Nederland.

Alle bedrijventerreinen hebben een uitstekende infrastructuur en bieden ruimte voor groei. De vierkante meterprijs is gunstig en dat maakt vestiging in Tilburg wel héél aantrekkelijk. Uniek is de samenwerking binnen Vitaal Tilburg. Ondernemers op bedrijventerreinen verenigen zich om de kwaliteit van de bedrijventerreinen en het vestigingsklimaat te verbeteren. Vitaal Tilburg realiseerde inmiddels een glasvezelnetwerk, truckparking en gezamenlijke beveiliging.

Maar ook middenin de stad is veel te vinden. Kantoorlocaties, retail, horecapanden, binnenwijkse bedrijventerreinen of een creatieve hotspot. En ben je student of zelfstandig ondernemer? Tilburg biedt meer dan voldoende inspirerende flexlocaties waar je heerlijk kunt werken en kunt sparren met andere ondernemers . 

Groei in pegels

Niet alleen ruimte bieden we, ook hulp bij jouw onderneming. Gemeente, Starterslift, Station 88, BOM en Fons zijn allemaal partijen die je verder helpen groeien.